Årets första Glossybox + Välkomstbox?

Glad torsdag på er alla finisar! Kolla vad jag äntligen fick hem utanför dörren denna veckan...månadens allra första Glossybox!😃 Jag är verkligen så taggad och förväntansfull kring detta året inom alla deras kommande utskick i boxarna. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag haft ett uppehåll på över 1 år gällande min prenumeration!😉 Men nu är jag igång igen med ett års prenumeration på Glossybox.se, så nu kör vi!

Månadens GLOSSYBOX - Januari

Temat för denna månaden är ''Hemmaspa''. Du får produkter så som ansiktsskrubb, nattkräm, duschkräm, en sheetmask och ett läppbalsam. En rolig box ifall du är mer riktad inom just hudvård mer än vad du är i smink. Tyvärr så tycker ju inte jag att hudvårdsprodukter är det absolut roligaste som finns, utan jag föredrar utan tvekan hellre sminkprodukter. Däremot VET JAG om att Carmex läppbalsam som kommer med i denna boxen, ÄLSKAR JAG! Men som sagt, en helt klart godkänd box utifrån mitt tycke.

Min välkomstbox från GLOSSYBOX

Alltså, HALLÅ? Dem skickade på riktigt en Välkomsbox till mig!!😱 Jag blev helt överraskad och lycklig när jag fick syn på detta. Det kunde ju inte heller bli bättre när produkterna inuti är så som ett läppstift, highlighter, en sminkborste, ögonkräm och sist men inte minst ett rouge till för både kinder samt läppar. Så himla trevligt och uppskattat att dem skickar en extra glossybox endast för att välkomna en. Jag är bokstavligt talat så otroligt nöjd!

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer