Besviken på bareMinerals maskara

Innehåller affiliate-länkar

(klick)Lash Domination Volumizing Mascara(klick)

bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara
, är en maskara som utlovar många olika egenskaper. Bland annat så ska denna maskara ge dig effekter så som ökad volym, tjocklek, separerande och inte kletiga ögonfransar. Jag kan tala om för er att allt detta som denna maskarna sägs stämma, stämmer tyvärr INTE. Den kletade mycket vid appliceringen och jag tror att det bland annat beror på den enorma borsten. Mina fransar klumpade ihop sig otroligt mycket och jag var på riktigt tvungen att använda en pincett efteråt för att få mina fransar att separera sig... jag lyckades i alla fall tillslut! Så himla tråkigt att denna maskarna inte skulle vara lika bra som jag hade förväntat mig. Fördelarna med denna maskarna är ett den håller sig hela dagen när den väl sitter och att förpackningen är fin. Den är dessutom berikad på näringsrika och bra ämnen som är vårdande för dina fransar, vilket jag alltid uppskattar när det gäller maskar. Just ögonområdet för mig är jag lite extra känslig för och därför alltid helst något extra försiktig kring vilka produkter som jag använder.

Jag skulle tyvärr inte rekommendera denna maskarna till dig i och med att jag inte tycker att den håller måttet. Den är hyfsat dyr för att vara en maskara och jag tycker att produkten känns för blöt i formulan. Men som sagt, när jag väl fick till det så blev det bra! Ni avgör själva, precis som att jag avgör att inte rekommendera denna fullt ut!😉

Pris: 295 kr på Kicks.se | Betyg av mig: 2 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • mascara

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh så tråkigt att du är så besviken!!❤️
nouw.com/johnssons
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
ja, tyvärr blir det så ibland...🤔
nouw.com/sminkrecensioner
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Tråkigt att den inte levde upp till förväntningarna. Känner själv att det är extremt svårt och vissa mascaror blir oftast bättre när de har blivit lite tjockare i konsistensen typ.
nouw.com/blubbbeauty
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Håller helt med dig!👍🏻 Brukar nästan alltid bli så konstigt nog😊
nouw.com/sminkrecensioner