Jelly Primer - NYX Bare With Me

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Nu var det så otroligt längesedan jag recenserade en primer för er och denna gången kommer jag roligt nog visa er NYX cosmetics senaste nysläppta primer - Bare With Me Hydrating Jelly Primer Translucent. Jag blev genast nyfiken på den när den släpptes för ett tag sedan eftersom att jag aldrig har testat en gel primer innan.😊 Kul ju!

Med NYX Jelly Primer får du allt som 40 g produkt, vilket är väldigt generöst och det allra första jag la märke till när jag provade denna produkten var att den är oerhört dryg i formulan. Jag känner på mig att denna primer kommer att räcka i flera månader alltså, så den är helt klart värd pengarna utan tvekan. Det känns självklart lite konstigt att smeta in ansiktet med en geleprodukt men jag tyckte faktiskt att det kändes mycket fräscht och uppfriskande på något sätt.😃 Jag upplevde den kanske något för ''kladdig'' i min smak efter att jag hade applicerat den i ansiktet men det var inget som var outhärdligt om man säger så.

Som vanligt när det kommer till primers, har jag alltid ganska svårt att veta ifall det var själva primern som gjorde att mitt smink höll bra under hela kvällen eftersom att det INTE endast handlar om det. Sååå mycket beror ju också på vad du använder för övriga skönhetsprodukter och hur bra dem är. Men jag tyckte faktiskt mycket om denna jelly primern och jag skulle definitivt rekommendera den vidare till någon annan som letar efter en fräsch, bra primer med mycket innehållande produkt. Sedan kan vi ju heller inte glömma att nämna att förpackningen är super fin!😍

Pris: 164 kr på Cocopanda.se | Betyg utav mig: 4 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • primer

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Spännande, den kanske man borde prova 😃
nouw.com/johannagrahn
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Det tycker jag!😋
nouw.com/sminkrecensioner
Emma Engström,
Åh jag har varit och kikat lite på denna men har varit osäker på om jag skulle slå till! Tack för detta 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Ingen orsak! Som sagt så kändes produkten väldigt dryg så kommer hålla ett himla bra tag tror jag😍
nouw.com/sminkrecensioner