Liquid Lipstick - CAIA cosmetics

Innehåller affiliate-länkar

Finally mina vänner! Nu ska jag få recensera CAIAS nysläppta liquid lipsticks och jag är så taggad på att skriva av mig om vad jag faktiskt tycker om dem. Jag valde att inte klicka hem alla fyra läppstift som lanserades då jag tyckte att färgerna såg väldigt snarlika ut + att jag helt ärligt inte är i behov utav fler. Jag klickade hem den allra ljusaste färgen som heter My Darling och den näst mörkaste Unique Angel.

Dessa liquid lipstick är skapta för att ge en mjuk, återfuktande och len känsla på läpparna samtidigt som de ska mattas ned efter applicering. Jag skulle definitivt hålla med om att dem mjukgör och känns återfuktande, men det tar ett tag innan de faktiskt sätter sig och när det väl suttit sig ett tag så upplevde jag att läpparna sprack.😔 Tyckte verkligen att det var jätte tråkigt när jag såg det i spegeln men vad ska man göra åt saken...? Jag tycker verkligen om den krämiga känslan vid ny applicering men att behöva göra påfyllning var och varannan timme blir ju också ganska omständligt... gud vad jag har delade tankar kring dessa! Men jag tycker mycket om pigmenteringen då dem inte är alldeles för färgstarka samtidigt som du lätt kan bygga upp nyansen mer tydligt. Sedan får jag till sist heller inte glömma att nämna att just dessa: My Darling och Unique Angel är sådana otroligt fina färger.

Jag ångrar inte att jag köpte dessa två liquid lipstick men däremot så skulle jag faktiskt inte köpa de två andra som jag inte valde att klicka hem eftersom att jag inte blev sådär super duper imponerad. Någon annan som har fått hem sina och testat? Kommentera gärna om vad du tyckte om dem. Var det en hiss eller diss? Jag skulle säga något mitt emellan.

Pris: 195 kr/st på Caiacosmetics.com | Betyg utav mig: 3 av 5

My Darling

Unique Angel

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • läppar

Gillar

Kommentarer