MAC - Smarty Pants 3

Innehåller affiliate-länkar

MAC Girls Wave 3 Eyeshadow Smarty Pants, är en palett som innehåller både ögonskugga och en skimrande stor highlighter. Jag fick denna paletten när jag fyllde år sist och blev så sjukt glad då MAC cosmetics är ett utav mina absoluta favoritmärken.

Alla de små åtta olika skuggorna i paletten är till för ögonen och det finns både skimriga samt matta nyanser. I like I like! Detta är dock ingen palett som jag tyvärr inte kan enbart sminka mig med till min ögonlook, utan snarare en palett vid sidan som jag använder till att skifta mellan två olika ögonskuggspaletter. Det jag menar är alltså att, det är ingen "ultimat ögonskuggspalett" till en hel look men verkligen en höjdare vid sidan om för att få vissa av dessa magiska pigment på ögonen. De skimriga skuggorna är verkligen to die for. Sedan har vi längst till höger en highlighter vid namn Way Fresh som jag är kär i. Den har ett mycket fint skimmer, går även att bygga upp och det blir verkligen ett fint glow ifall du blöter ner din appliceringsborste innan du tar upp från produkten. Wow säger jag bara alltså!

Jag tycker om denna sötisen väldigt mycket och den känns dessutom lite extra lyxig. Både tack vare förpackningen och produktens utseende överlag. Jag är dock något tveksam ifall jag nästintill skulle lagt 500 kr på att köpa den själv då jag redan har så mycket andra favvomärken när det kommer till just ögonskugga. Det har jag lite svårt att svara på men har du pengar och är sugen på att köpa något med kvalitet så tycker jag absolut att du borde ta dig en titt. Jag menar, kolla bara på bilderna...?😍

Pris: 495 kr på Kicks.se | Betyg utav mig: 4,5 av 5

För att komma till produkten -> MAC Smarty Pants 3

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer