Månadens Glossybox - Mars

Hallå på er! Månadens Glossybox fick jag segt nog vänta ett par dagar extra än vad jag behövt göra tidigare, men bättre sent än aldrig, right?😄 Som vanligt går jag igenom varje box samt vad jag fått, samtidigt som jag tycker till.

Girl Boss

Temat för månaden är ''Girl Boss'' vilket jag tycker är ett kul och passande val. Jag fick en Body Butter från The Body Shop som luktar super gott och som dessutom sägs blivit vegansk!👍 Sedan kommer min favorit av alla dessa fem produkter...det transparenta pudret!! Blev så glad över det då jag är dålig på att testa på nya puder själv. Pudret är från märket Lina by Luna Cosmetics och jag hoppas att det visar sig vara bra!😃 Det kom även med en produkt till dina naglar från Color Club, meningen med den är att den ska få ditt nagellack att torka ännu snabbare än vanligt. Näst sist har vi ett super snyggt rött läppstift och slutligen kom det med rengöringsservetter, vilket ALLTID går åt hemma!

Jag är ändå helt ok nöjd med månadens produkter. Dock vet jag själv om redan nu att jag inte kommer att använda mig utav produkten till naglarna då jag aldrig målar mina naglar. Men annars så tyckte jag det var en hel del bra saker så jag är nöjd!😉

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer