Max Factor - False Lash Effect Mascara

Innehåller affiliate-länkar

Max Factors False Lash Effect maskara är en utav mina favoriter just nu. Jag är ganska kräsen när det gäller maskara då jag aldrig använder lösögonfransar till vardags. I och med att jag alltid målar mina naturliga fransar så är jag mycket noga med att ha en bra maskara som exempelvis inte klumpar, är torr, har dålig borste eller en som fort tar slut. Men denna maskaran är en absolut favorit. Borsten är också en stor favorit då jag uppskattar storleken på den. Detta är även den allra största borsten ifrån Max Factors sortiment.
Jag tycker om att den fördelar fransarna så naturligt och fint samtidigt som du kan bygga upp lagret beroende på hur du vill ha det. Denna maskaran innehåller 13,1 ml vilket betyder att den håller ett längre tag då det är ganska mycket innehåll. En till anledning till varför jag älskar denna maskaran. Jag har den i färgen black och jag rekommenderar denna till dig ifall du letar efter en prisvärd maskara som ger ett fint naturligt resultat.

Pris: 179 kr på Nelly.com (endast annan design på Nelly) | Betyg utav mig: 5 av 5

Här nedan ser ni hur fina och fördelade mina fransar blir efter att jag använt denna maskaran. Såhär brukar jag se ut till vardags och jag älskar det.

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer