Mina nya favoritborstar från Linda Hallberg!

Innehåller affiliate-länkar

Linda Hallberg Eye Kit Makeup Brushes, är ett brushkit med innehåll av fem olika sorters borstar, samt en puderpuff. Jag har kollat in dessa ett tag nu och jag blev så glad när jag lyckligtvis fick dessa av mamma igår!😃 Alltså hur snygga är dem inte? Borstarna är designade i någon slags mörk trä och jag älskar dem! Jag har endast använt mig utav Real Techniques ögonskuggsborstar tidigare då jag tycker dem är väldigt bra, men enligt mig så skulle jag faktiskt kunna säga att dessa till och med var något snäppet bättre!

De olika borstarna i detta kit tycker jag verkligen gör/har sin egna ''grej'' när det kommer till användning av dem. Du får absolut användning utav alla dessa borstarna och det är något som gör det riktigt värt för pengarna tycker jag! Stråna är så mjuka, lätthanterbara och ger ett otroligt snyggt resultat. Jag skulle utan tvekan rekommendera dessa små sötisarna till dig som är ute efter ett par nya ögonskuggsborstar med kvalitet! Och hur fin är inte puderpuffen som tillkommer? Jag har inte testat den ännu men alltså gud... vad len och mjuk den är!😍 Så himla roligt att Linda Hallbergs märke tog mig med storm då detta faktiskt är den allra första produkten jag köpt ifrån henne. JAG ÄLSKAR DESSA BORSTARNA och det kommer nog du göra också!

Pris: 449 kr på Kicks.se | Betyg utav mig: 5 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer

lisaslottner
lisaslottner,
Asså beauty blendern från henne är GRYM!!!
nouw.com/lisaslottner
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Jasså! 😃 Måste kolla in detta!
nouw.com/sminkrecensioner
rosakappan
rosakappan,
Omg, jag ÄLSKAR hennes produkter. Använder puderpuffen och Infinity Palette, bara ÄLSKAR DEM! Borde verkligen införskaffa mig dessa borstar då man alltid behöver borstar, right? Hah kram <3
nouw.com/rosakappan
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Det tycker jag helt klart du ska göra! Borstarna var grymma enligt mig! Vad kul! Beställde för ett tag sedan hem hennes paletten o åskcmen jag har inte hunnit testa denna ännu, men det ska bli spännande 😃 <3 Kram!
nouw.com/sminkrecensioner