Recension på CAIAS sminkborstar!

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er kompisar! Nu har jag äntligen testat CAIA Cosmetics Ultimate Brush Kit efter en lång väntan till att jag skulle ta tag i det. Så att i detta inlägget kommer jag att ge min helt ärliga åsikt kring dessa sex olika borstarna och slutligen ge ett rimligt betyg.😊

Anledningen till att jag beställde hem dessa sötisarna ifrån första början var för att jag vart så sjukt peppad och spänd på att testa dessa. En stor anledning var också att verkligen få se ifall borstarna är så otroligt bra som varumärket själv säger att dem är. Det allra första som jag faktiskt reagerade på när jag fick hem leveransen var att, shit vad det är slöseri med kartong! Det jag menar är att varenda enstaka borste i detta kit är paketerad i varsitt paket och det är dessutom värt att poängtera att jag själv inte direkt är värsta miljö-tjejen... Men jag blev faktiskt förvånad över hur mycket slöseriet det var med tanke på att jag lätt kan tänka mig att varumärket skulle kunde göra en bättre lösning som samtidigt är lika snygg. Jag vet om att detta inte har något med borstarnas kvalitet att göra men jag var bara tvungen att dela med mig om denna åsikt!

Vad tycker jag då?

Designen på dessa skulle jag säga är hur fin och gullig som helst. Jag älskar färgen och jag älskar hur de är formade osv. Varje borste har sitt egna användningsområde och jag tyckte att det var lätt att förstå hur du skulle använda dem. Dock så tyckte jag INTE att det var alls mycket skillnad på de tre blending borstarna. Självklart ser jag skillnaden om jag kollar på på dem tre stora blending borstarna i numrera 04, 05 och 06 - MEN om jag ska vara helt ärlig så sker det knappt någon skillnad med resultatet. Jag tycker verkligen att det är så himla tråkigt då jag faktiskt ändå betalat hyfsat mycket pengar för dessa sex sminkborstarna och det visar sig att tre utav dem har ''typ'' samma effekt. Om jag skulle vetat detta innan jag köpte dem, så skulle jag inte köpt alla tre utan endast en utav dem. Borstarna i sig känns annars väldigt bra och lätta att arbeta med. Min favoritborste hittills är definitivt nummer 03 som verkligen fick mitt skimmer att komma på sin rätta plats!😄 Borsten som är snedskuren försökte jag använda till att lägga en svart eyeliner av CAIAS ögonskuggspalett och tyvärr upplevde jag att den var hård att jobba med men däremot så var den andra lilla borsten kanon för att lägga skimmer på brynbenet samt mellan ögonen. Slutligen måste jag ge CAIAS Ultimate Brush Kit en recension som jag tycker att dem förtjänar och jag skulle säga att: Ja, det är bra och fina borstar med kvalitet. MEN, däremot så skulle jag inte köpa om alla sex borstarna för nästintill 700 kronor, med tanke på att tre utav dem är oerhört lika varandra. Om jag kunde spola tillbaka tiden så skulle jag endast köpt dem fyra första borstarna.

Pris: 675 kr på Caiacosmetics.com | Betyg utav mig: 4 av 5 (med tanke på borstarnas likheter)

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer