Smashbox - Photo Matte Eyes Palette

Innehåller affiliate-länkar

Smashbox Photo Matte Eyes Palette(klick), är en ögonskuggspalett med innehåll av så mycket som 14 läckra matta nyanser. Det roliga med denna paletten är att du får med en tvåsidig borste som är till för både ögonlock, contour och bryn. Jag har använt denna godingen vid ett fåtal tillfällen hittills och nu ska jag slutligen ge er min recension och bedömning!😊

Som ni ser på bilden nedan så har vi sex stycken skuggor på både höger och vänster sida, sedan två större i mitten. De skuggorna i mitten är menade att användas som basfärger till dina ögonlock, vilket jag diggar starkt då det ändå alltid behövs lite extra mycket innan man startar med de starkare pigmenten. Men vet ni vad det bästa är? I och med att alla skuggorna är matta så innebär det att du dessutom kan använda dessa färger till dina ögonbryn och som contour om det nu skulle önskas.

Jag tycker att skuggorna har fina nyanser trots att jag inte testat exakt alla utav dem, men de jag har sminkat mig med tidigare har det inte visat sig vara något fel på alls!😃 Enligt mig är detta en perfekt ''nybörjar'' palett som har snälla färger med inte överdrivet mycket pigment i sig. När det gäller mig så har det tyvärr blivit som så att jag inte sträckt mig till just denna paletten många gånger på grund utav utbudet av färgerna och pigmentet. När jag sminkar mig så vill jag att det helst ska synas mycket! Men vi alla är olika och det beror helt på själv vad du gillar att föredra. Paletten i helhet är en bra och fin ögonskuggspalett i kvalitet. Enligt mig är det inte den bästa paletten men jag tycker ändå att den är värd att prova på om du gillar dessa typer utav skuggor.

Pris: 454 kr på Smashbox.com | Betyg utav mig: 3 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Älskar ju verkligen naturliga och mer basskuggor, så denna skulle jag kunna tänka mig! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
sminkrecensioner
sminkrecensioner,