Smashbox photo finish primers

Innehåller affiliate-länkar

Jag äger två olika primers från smashbox, den ofärgade primern och den lila. Smashbox har ett bra utbud där du kan välja en primer som passar just dig och din hudtyp. Ett stort plus! Jag kan säga som såhär, att dessa två produkter är helt otroligt mjuka och sköna att smörja in ansiktet i. Jag kommer ihåg när jag letade efter en primer som fick min foundation att sitta på plats under dagen. Jag hade problem med att få min foundation att sitta kvar och hålla hela dagen på min näsa. Min sminkbas fastnade liksom i mina porer vilket inte var ett dugg snyggt! Och det är just detta som jag tycker är så bra med smashbox olika primers, du kan köpa den som är anpassad efter dig och ditt ''problem''. Produkten finns även i både liten och stor storlek, 12ml samt 30ml.

Den ofärgade primern heter: Smashbox Photo Finish Foundation Primer och jag har den i 30ml. Den är sjukt len vilket gör att den känns otroligt lyxig att ta på sig. Den hjälper din hud genom att minimera linjer och porer i ansiktet. Ibland har jag faktiskt bara använt den utan att ta något annat smink över, kändes fräscht! Sedan har vi den andra primern: Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer(även i 30ml). Just denna är enbart till för att försöka få dina porer att se mindre ut. Denna primern var den första jag köpte från Smashbox och det var den som hon i butiken rekommenderade mig till att köpa. Jag vet inte om hon missförstod ''mitt sminkproblem'' eller om det bara är så att denna produkt inte riktigt fungerar fullt ut på mig. Visst, den är bättre än andra primers jag testat, men på något sätt så känns det nästan som att det inte finns någon PERFEKT primer. Håller ni med? Men jag är ändå glad att jag äger den, kombinationen med ett riktigt bra setting spray över gör det hela mycket bättre.
Jag kan tyvärr inte säga att jag starkt rekommenderar dessa två primers, men om du är ute efter en lite lyxigare primer tycker jag att det är värt ett försök. Det kan hända att just någon utav dessa två bara inte passade in på mig och min hudtyp. Ångrar i alla fall inte köpen för jag har ALDRIG känt mig så mjuk i ansiktet som efter jag applicerat dessa.

Pris: 295-310 kr på kick.se | Betyg utav mig: 3 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • primer

Gillar

Kommentarer