Smink från The Balm - Cindy-Lou & Mary-Lou

Innehåller affiliate-länkar

The Balm var faktiskt ett utav alla sminkmärken som jag fastnade lite extra mycket för just i början när jag fick mitt intresse inom smink. Märket är fortfarande en utav mina favoriter då jag tycker att dem oftast alltid levererar bra produkter för bra priser som dessutom är hur fina som helst!

Cindy-Lou Manizer är ett högpigmenterat skimrande puder som kan användas som både highlighter, ögonskugga samt som ett rouge. Jag brukar applicera det som ett rouge eller på ögonlocken för att få ett fint skimmer. På min ljusa hy blir färgen en blandning av nude och rosa vilket jag tycker blir otroligt snyggt Och till sist... hur najs är det inte att det finns en spegel inuti? Detta är absolut en toppen produkt! 😃
Mary-Lou Manizer blev ju verkligen en storsäljare och är nog fortfarande skulle jag kunna tro, vilket jag förstår! Det är verkligen en prisvänlig highlighter som ger ett sjukt fint glow, speciellt på kindbenen. Jag må vilja tro att detta är deras mest sålda produkt och ifall du inte har provat den så borde du verkligen göra det nu!

Pris: Se länkarna allra högst upp | Betyg utav mig: 4,5 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer