Therese Lindgrens smink - Indy Beauty

Therese Lindgrens nysläppta sminkprodukter lanserades för snart två veckor sedan och jag valde att köpa till mig ett fantastiskt fint rouge(Jasmine) och en skimrande highlighter(Celina). Jag hade inte så höga förväntningar av någon anledning, kanske för att produkterna endast kostar upp till max 199kr, hur najs är inte det?😉

Vad tycker jag om produkterna då?

Rouget i färgen Jasmine, är en otroligt fin, stark och rosa färg som ger ett lagom resultat beroende på hur mycket produkt du väljer att använda. Helt ok att blanda ut och hur gulligt är det inte med det lilla hjärtat i skuggan? Så himla fint! Highlightern behöver vi inte ens diskutera, den är TO DIE FOR! Otroligt bra pigmenterad och jag skiner precis så som jag vill att jag ska göra!

Jag är positivt överraskad när det gäller innehållet men däremot tycker jag att förpackningen är svåra att öppna. Jag vet också om att det vart folk som har haft åsikter kring att dem tycker att förpackningarna är tråkiga...men jag kan samtidigt känna att det också kan vara lite härligt när allt ser helt rent ut utan att det ska behöva vara några konstigheter.


Pris: 199 kr/st på Apoteket | Betyg utav mig: Highlighter 5 av 5 och Rouget 3 av 5

Indy Beauty - Love Yourself

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer