Två budget primers runt 100 lappen

Innehåller affiliate-länkar

Maybelline Master Prime Anti-Redness och Max Factor Facefinity All Day Primer. Som tidigare sagt är jag ganska kräsen när det gäller primers. Jag vill verkligen att den ska få min makeup att hålla hela dagen och få den att sitta på sin rätta plats. Dessa två primers är inte mina favoriter, men det är definitivt godkända budget produkter. Läs mer nedan bilderna vad jag tycker om dem specifikt.

Maybellines Master primer i Anti-Redness, är en grönfärgad primer som får din röda hud att tona ut. Jag som vaknar upp dagligen med rödhet på kinderna tycker att denna passar perfekt för mig. Jag får känslan av att den dämpar mina röda partier genom att bara applicera ett enda lager. Den är även dryg och har en smidig förpackning. Dock hjälper den inte mig att få mitt smink att hålla hela dagen vilket är väldigt synd. Men den håller hyfsat många timmar och den känns skön på huden, så för att vara så billig som den är får den en tumme upp av mig!

Max Factor Facefinty All Day Primer, är en ofärgad primer som ska jämna ut huden och minska porerna. Jag använde denna under ett ganska långt tag och jag tyckte att den funkade helt okej. Den sjönk bra in i huden och kändes fräsch på något sätt. Förpackningen är stilren och snygg, sedan får du otroligt mycket produkt för pengarna. Ett stort plus eller hur? Jag älskar när det inte snålas! Dock tycker jag att den luktar lite konstigt, alltså inte så himla gott haha... men det har ju inte någon stor betydelse egentligen. Absolut värd att testa och se vad du själv tycker då jag läst delade åsikter om denna primer. Våga testa dig fram. Den funkade bra för mig!

Pris: Klicka på länkarna under första bilden | Betyg utav mig: 3 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • primer

Gillar

Kommentarer