Underbart fina blushes - bareMinerals

Innehåller affiliate-länkar

bareMinerals Loose Blushes har jag i fem olika nyanser. Detta är faktiskt de allra första rougen som jag testat i löspuder-form och i början var jag faktiskt lite skeptisk till det MEN åh vad jag tycker om dem!

Som ni ser på bilden så har jag tre större och två som är mycket mindre. Det kanske syns att jag redan tagit slut på en utav pigmenten och det är färgen som heter Far à Joues Poudre(En otroligt fin och neutral färg). Dessa rouge har en väldigt bra pigment vilket jag verkligen uppskattar och dem är superenkla att blanda ut. Produkten finns i många olika färger/nyanser och det jag älskar är att det finns i både varma samt kalla toner. Så det kommer garanterat finnas någon nyans som kommer passa in på just dig i smaken!😃 Jag har egentligen inte så mycket mer att säga än att JAG ÄLSKAR bareMinerals loose blushes och dem får mig verkligen att skina något extra och se snygg ut! En makeup utan rouge finns inte på världskartan för mig då jag tycker att det binder ihop det hela så otroligt mycket mer.😉 I love love love!

Pris: 269 kr på Babyface.se(full size) | Betyg utav mig: 5 av 5

your highness // beauty // golden gate

..........................................................................................................................

Detta inlägg innehåller annonslänkar

  • rouge

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh dessa var ju verkligen så fina!! Älskar bare Minerals <3
nouw.com/emmaengstrom
sminkrecensioner
sminkrecensioner,