Viva La Diva Blush kit - Dream cheek

Innehåller affiliate-länkar

Viva la divas Blush kit - Dream cheek, alltså hur söt och fin är inte denna paletten? Jag blev helt kär i den direkt när jag såg den i butiken och kunde inte gå därifrån utan den. Det blev självklart ett köp och jag ångrade mig inte efteråt. Paletten består utav tre olika sorters rouge i både kalla och varma toner, ett matt solpuder, samt två stycken highlights. En mer ljus highlight som är persikofärgad och den andra i guld.

Ovanför på den vänstra bilden är de två highlightsen. Jag är inte mycket för den ljusa persikofärgade då jag inte tycker den ger mycket effekt på min ljusa hy, men däremot är den guldfärgade riktigt fin. Den har en hyfsat bra pigmentering som du även kan bygga upp beroende på hur mycket skimmer du gillar att bära. Toppen enligt mig då det verkligen är en smaksak om hur mycket highlighter man vill ha. Sedan har vi dem tre rougen och det matta solpudret. Man får en härlig färg av pudret och det är samma som med pigmenteringen på dessa, här kan du verkligen bygga upp beroende på hur mycket blush du gillar att bära. Sist men inte minst har vi det matta solpudret och om jag ska vara helt ärlig så är det lite mycket rosa för min smak för att jag ska kunna använda det som t.ex. contour. Det funkar bättre som ett rouge tycker jag!

Denna paletten från Viva La Diva är vegansk och även hyfsat billig i priset. Den ligger på 159 kr på Lyko.se och jag skulle nog rekommendera denna produkt till dig som letar efter en prisvärd blush-palett med uppfriskande toner och som är snäll i pigmenteringen.

Pris: 159 kr på Lyko.se | Betyg utav mig: 4 av 5

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Gillar

Kommentarer

JessicaMartin
JessicaMartin,
Färgerna ser så fina ut! xx
nouw.com/jessicamartin
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Dem är lika fina i verkligheten med😍
nouw.com/sminkrecensioner